Το νέο Mahle Smart Assist κάνει ακόμα πιο“έξυπνη” την εμπειρία του ηλεκτρικού σας ποδηλάτου

Η Mahle ανακοίνωσε σήμερα μια νέα αναβάθμιση λογισμικού, με την ονομασία Smart Assist, που καλύπτει το ελαφρύ σύστημα κίνησης της ηλεκτρικών ποδηλάτων X20,  και το οποίο θα διαχειρίζεται την γενικότερη υποβοήθηση του ποδηλάτη για λογαριασμό του με βάση τις ενδείξεις του εδάφους και την απόδοση του.

Θέτοντας σε λειτουργία μια σειρά αλγορίθμων και μετρήσεων αισθητήρων, η Mahle θα προσφέρει πλέον έναν βαθμό αυτοματοποίησης για τους ποδηλάτες που δεν επιθυμούν να διαχειρίζονται χειροκίνητα την εμπειρία υποβοήθησης με πεντάλ. Η σχετική εφαρμογή My SmartBike θα ελέγχει αν η εμπειρία του ποδηλάτη παρέχεται χειροκίνητα ή αυτόματα.

Όσοι διαθέτουν σύστημα X20 θα μπορούν να αναβαθμίσουν το σύστημά τους μέσα σε λίγα λεπτά εγκαθιστώντας την τελευταία έκδοση της εφαρμογής My SmartBike App.

Διαθέσιμή στην ίδια λήψη θα είναι πιθανώς και η πολυπόθητη ενσωμάτωση του Strava, μια προσθήκη που επιτρέπει στους ποδηλάτες να μπορούν να καταγράφουν και να συνδέουν τις βόλτες τους, και όλα τα δεδομένα που προκύπτουν από αυτές σε ένα μέρος.

Επιπλέον, υπάρχει και μια νέα λειτουργία δρομολόγησης που θα επιτρέπει στον αναβάτη να δημιουργεί διαδρομές με βάση τις δραστηριότητές του στο Strava, λαμβάνοντας στη συνέχεια σαφείς οδηγίες για την αντιμετώπιση της διαδρομής με τρόπο που να αποκαλύπτει τρόπους για να αμφισβητήσει τους χρόνους των τμημάτων και να βελτιώσει τις προηγούμενες διαδρομές.

Τα συστήματα Mahle ανταποκρίνονται στο πρωτόκολλο επικοινωνίας ANT+LEV και η νέα γενιά X20 είναι συμβατή με το ANT+PWR για συσκευές παρακολούθησης.

Πηγή: cyclingelectric.com

ΔΚ

Share the Post: